Ivott mielőtt kocsiba ült – fejtetőre fordulva az árokban kötött ki

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló információk szerint egy 19 éves férfi közlekedett 2019. december 25-én 19 óra 52 perckor Pakod, Fő utcában Zalabér irányából Pókaszepetk felé egy Peugeot típusú személygépkocsival. Egy jobbra ívelő útkanyarulatban nem az időjárási,- és útviszonyoknak megfelelő közlekedése miatt elvesztette uralmát járműve felett, letért a jobb oldali padkára, majd belehajtott egy vízelvezető árokba. A jármű az ütközés után átfordult. A baleset következtében a férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a gépjárművezetővel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív eredményt jelzett - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, hármat közülük bűncselekmény elkövetésén érték tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök kettő főt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.