Kiosztották a köszönet napi díjakat

facebook megosztás

13. alkalommal ünnepelték a térség civil társadalmát tegnap, a Köszönet Napján. A rendezvényt a Civilek Himnuszával nyitotta meg a Kanizsai Fiatalok Közössége, majd a köszöntőbeszédeket követően hat kategóriában adták át a díjakat. A civilek szponzora elismerést ezúttal a Hotel Karos Spa közösségének ítélték oda, a civilek mecénása díjat pedig Szabadicsné Madaras Katalin és Szabadics Attila érdemelte ki. Az év civil önkéntese Kepéné Bocskor Edina, civil fiatalja pedig a Zsigmondy-iskola tanulója, Gerencsér Gergő Tamás lett. – Abszolút meglepetés volt ez a díj, de nagyon örülök neki, mert úgy érzem, hogy most végzek idén, és ez a négyéves eredményeimnek az elismerése – fogalmazott Gerencsér Gergő Tamás.


A Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület tegnapi ünnepségén hat kategóriában ismerték el a civilek tevékenységét és két aranyfokozatú támogatói díjat is átadtak

Az év civil közösségének a Völgy Alapítvány Lehetőségek Klubházát választották, míg az év civil emberének járó díjat Kardos Ferenc, a Halis István Városi Könyvtár igazgatóhelyettese kapta, aki több közösségnek is aktív tagja. – Nagyon meglepődtem és megtisztelő. Nem számítottam rá, de az az érzés volt bennem, hogy ez az a díj, amit én nyugodt szívvel el tudok fogadni. Furcsa ezt mondani, de ezt én magam is megérdemeltem, tehát úgy értem, hogy tettem annyit – de nyilván nem azért tettem és fogom tenni a dolgom, hogy ezt megkapjam. Ha nem kaptam volna a díjat, akkor is tenném ezután, ahogy ezt kell, nincs gond. Örültem neki, hogy ezt figyelték vagy erre felfigyeltek – mondta el Kardos Ferenc, a Halis István Városi Könyvtár igazgatóhelyettese.

Az eseményen az Alig-Vár Jótékonysági Gyermektábor arany fokozatú támogatói címeit is átadták. A Nagykanizsai Nonprofit Központ karitatív szolgáltatásaként működő táborában évente 20-25 hátrányos helyzetű gyermeket látnak vendégül. A tábor azonban nem valósulhatna meg az önkéntesek és támogatók nélkül. Az okleveleket ezúttal két kanizsai vállalkozás, a Király Gyógyszertár, valamint a Kustán és Társai Villamossági Kft. képviselői vehették át. 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.