Lelkem színei

Újabb amatőr alkotónak ad bemutatkozási lehetőséget a Honvéd Kaszinó. Az intézmény szívesen karolja fel azokat a művészeket, akik első szárnypróbálgatásaikat végzik. Ezúttal Kepéné Bocskor Edina festményei láthatók a galériában. 

Az intézmény és a fiatal alkotó egymásra találása a véletlennek köszönhető. Kepéné Bocskor Edina a közelmúltban egy jótékonysági akciót szervezett, a sütivásár első állomásának a Honvéd Kaszinó adott otthont. – Nagyon meghatott, megindított bennünket ez a civil kezdeményezés, én így fejezem ki: igazi hétköznapi hősre leltünk. És kiderült akkor a nap folyamán, hogy egy nagyon sokszínű személyiség, hiszen fest, mandalákat készít, ékszereket készít – árulta el Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója.

A Honvéd Kaszinó galériájában így már láthatók is a fiatal művész alkotásai, a tárlat a „Lelkem színei” címet kapta. Kepéné Bocskor Edina előbb akril technikával alkotott, jelenleg olajfestékkel dolgozik. – Gyerekkorom óta érdekel a festészet, nagyon szeretek festeni. De nem nagyon sok időm jutott rá, három kisgyerek anyukája vagyok, és ebben találtam meg az igazi kikapcsolódást. Pár éve, olyan 4-5 éve kezdtem el újra festeni – mondta el Kepéné Bocskor Edina. A Lelkem színei című tárlat a hónap végéig látható a Honvéd Kaszinó galériájában.