Manók, varázslók, ajándékok és kézműves-foglalkozás a Zrínyi-iskolában

facebook megosztás

Manók, varázslók, ajándékok és kézműves-foglalkozás várta az ovisokat tegnap a Zrínyi-iskolában. A leendő elsősök és szüleik az intézmény tanítóival is megismerkedhettek a Mikulás-napi rendezvényen.

Kezdetben nagyon félénken, aztán sokkal vidámabban ismerkedtek a programokkal az óvodások a Zrínyi-iskola tornatermében. A rendezvénynek kettős célja volt. – Ajándékot tudnak készíteni, hisz adventi időszakban vagyunk. Ez a rendezvény egyik fő célja. A másik pedig az, hogy megismerkedjenek kicsit az iskolánkkal, a leendő első osztályos tanítókkal, s akinek kérdése van, az felteheti. Természetesen nagy örömmel készültek a nagydiákok is, akik műsorral és kicsi ajándékkal kedveskednek a gyerekeknek – Faller Zoltán, a Zrínyi-iskola intézményvezetője.

Egy színdarabbal is készültek a zrínyis diákok a Mikulás-napi rendezvényre. Az érdeklődő ovisokat természetesen a Mikulás is meglátogatta.  – Ők voltak a legjobb óvodások, most jönnek elsőbe, ezért minden manó adott nekik szaloncukrot. Mindenki kapott - árulta el Koller András. A műsor után különböző ajándékokat is készíthettek a kicsik és szüleik. – A fő alapanyaga ennek a kézműves-foglalkozásnak a toboz lesz. Ebből fognak az óvodás gyerekek hóembert, fenyőfát készíteni. Készültünk nekik karácsonyi színezőkkel, és papírból rénszarvast fognak készíteni - említette Domjánné Gerencsér Katalin, a Zrínyi-iskola tanítója.


A Kangoo Jumps produkció is nagy sikert aratott

Az előadás és a dekorációkészítés mellett a felsősök Kangoo Jumps produkciója is helyet kapott a zrínyisek a Mikulás-napi programján.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.