Megkezdődtek a munkák az Eötvös téren

A tér déli oldalát lezárták, megközelíteni csak gyalogosan lehet. A HSMK mögötti parkolókhoz a behajtás a Színház utca felől továbbra is biztosított. A megkérdezettek vegyes érzésekkel fogadták a projekt elkezdését.

Ma délben már elkezdték a munkát a szakemberek az Eötvös téren. A járókelők szerint nagy szükség volt már erre a beruházásra.

– Én örülök, mert ez a terület még nagyon elhanyagolt volt, és nagyon sok buktatóval járt. Így üdvözlöm a felújítást. Örömmel várjuk és bizakodunk, hogy ez is ugyanolyan szép lesz, mint a többi terület, s birtokunkba vehetjük majd mi, kanizsaiak – említette Korosné Tóth Zsuzsanna.


Lezárták az Eötvös tér déli oldalát

A Nagykanizsai Városfejlesztő Kft. múlt hét pénteken jelentette be, hogy ma elkezdődik a tér felújítása. A közösségi hálón és az utcán is lehet találkozni olyan véleményekkel, melyek kifogásolják a decemberi kezdést és a lakosság késői tájékoztatását.

– Engem az az egy dolog zavart, hogy nem időben tájékoztatták a lakosságot. Egyébként azt gondolom, hogy a felújítás az rendben van. De, hogy ennek pont télen van-e az ideje… nem értek ehhez, de valószínűsítem, hogy nem egészen. De ami igazán zavaró, az nem is ez, hanem az, hogy nem volt tisztességes tájékoztatás a lezárásról – fogalmazott Pintérné Grundmann Frida.

A szakemberek várhatóan jövő nyáron végeznek a munkálatokkal. A beruházás további részleteivel a Kanizsa Televízió holnapi adásában is foglalkozik.