Senior és gólyabál

facebook megosztás

Báloztak a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának gólyái – és a seniorok is. A tradícionális rendezvény az oktatási intézmény 20. tanévét is ünnepelte.

Mint azt a rendezvény neve is mutatja, nem csupán a gólyák, hanem a  seniorok ünnepe is a bál, ami kiváló lehetőséget teremt arra, hogy találkozzanak az egyetem hallgatói, tanárai, és bemutassák, egy közösséget alkotnak.


Gólyák és seniorok a kampusz egyik legrangosabb eseményén (Fotó: Gergely Szilárd)

– Egy különleges közösség vagyunk mi, hiszen nem sok egyetem, és nem sok kampusz mondhatja el magáról, hogy ilyen bált szervez, nem sok hely mondhatja el magáról, hogy egyszer a gólyáknak és a senioroknak is szervez bált. És nem sokan mondhatják el, hogy elsős hallgatók tanárokkal együtt készülnek, annak érdekében, hogy mindenki jól szórakozzon – mondta el Dr. Tóth-Kaszás Nikoletta kampuszigazgató.


A közös tánc is a báli hagyományok része (Fotó: Gergely Szilárd)

A bál előtt nagy volt az izgalom, a legtöbben hetek óta készültek az eseményre.

– Én nagyon-nagyon szeretek a PEN-re járni. Egyrészt, mert ez egy családias közeg, nem egy 300-as előadóban vagyunk úgy, hogy nem is ismerjük egymást, hanem tényleg összeszokott a közösségünk. 5-6 emberrel vagyunk egy csoportban, és tényleg, segítjük egymást mindenben. Azért ezt a kampuszt választottam, mert én kosárlabdázom, és itt végzem ezt a tevékenységet – fogalmazott Budai Dorina. 

A gólya és senior bál a hagyományoknak megfelelően a köszöntők után a nyitótánccal kezdődött.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.