Valóban az egészség a legnagyobb ajándék

Ha még nem találta meg a tökéletes karácsonyi ajándékot, ne keressen tovább, megmondjuk: bármennyire is közhelynek tűnik, az egészség az. Jól tudják ezt azok a szülők, akiknek gyermekei hosszabb betegségből épültek föl. Ők osztották most meg történeteiket a K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története pályázaton, hogy hasonló helyzetben lévő szülőtársaiknak erőt adjanak, az intézménynek pedig, ahol gyermekük meggyógyult, 1 millió forint értékű műszert nyerjenek. Szavazzon a legmeghatóbb írásokra a www.khgyogyvarazs.hu oldalon december 31-ig, hogy még több kis beteg könnyebben és gyorsabban térhessen vissza családjához és ezáltal teljes életet élhessen.

Decemberben a beteg gyermekek gyógyulása lesz a főszerepben, ugyanis a www.khgyogyvarazs.hu oldalon egész hónapban szavazni lehet a legmeghatóbb történetekre. „Második alkalommal hirdettük meg a K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története pályázatunkat, amelyre azok a szülők küldhették be megrendítő, de egyben hitet és reményt adó történeteiket, akiknek gyermekük hosszú betegségből épült fel. Idén a nagyközönséget is szeretnénk bevonni a döntésbe, ugyanis a három nyertes közül kettőt – a részt vevő médiapartnerek, az RTL Klub és a Házipatika.com segítségével előzetesen kiválasztott pályázatok közül – az online szavazás eredménye fogja eldönteni, míg a harmadik nyertest a K&H dolgozói választhatják ki. Mindenkit arra biztatok tehát, hogy ismerjék meg ezeket a csodálatos történeteket, amelyek bemutatják az orvosok és ápolók áldozatos munkáját, és egyúttal erőt adhatnak a hasonlóan nehéz helyzetben lévő szülőknek, sőt, azt gondolom, hogy mindannyiunk számára” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története pályázatokra december 31-ig lehet szavazni. A három nyertes pályázatban megjelölt intézmények egyenként nettó 1 millió forint műszertámogatásban részesülnek, így a családok ezáltal is köszönetet mondhatnak azoknak az intézményeknek, amelyeknek gyermekük gyógyulását köszönhetik. A meggyógyult gyermekek pedig a program jelképét, egy-egy óriásmacit vihetnek haza.

A szavazás és a pályázat részletei: khgyogyvarazs.hu