Zalaiak versengése, egy kanizsai arany

A hagyományoknak megfelelően a Szepetnek SE adott otthont a legutóbbi hétvégén a Királyi Pál Lábtoll-labda Kupának. A páros tornán a három zalai egyesület 41 utánpótláskorú versenyzője vett részt.


A lábtoll-labdázók utánpótlásában sem lehetett panasz a küzdelemre Szepetneken

Fotó: Gergely Szilárd

A lábtollas érmek nagy része Cserszegtomajra került, míg a képzeletbeli dobogó második fokára a házigazda szepetnekiek kerültek. A duplázás a cserszegtomaji Vörös Dominiknek és a kanizsai Horváth Rékának sikerült, így ők lettek a verseny legeredményesebb résztvevői.
A megyei lábtollas évzárót az Egy híján húsz lábtollas maratont december 7-én, a Cserszegtomaj SK tartja. Mivel 19 éves lesz a lábtollazás a településen, annak örömére maratoni játék veszi kezdetét szombaton.

Eredmények. Gyerek, fiú páros: 1. Kovács Krisztofer, Vörös Dominik (Cserszegtomaji SK). Lány páros: 1. Berezvai Barbara, Gumhert Noémi (CSSK). Vegyes páros: 1. Vörös Dominik, Pál Diána (CSSK). Serdülő, fiú páros: 1. Czuri Erik, Kalányos László (Szepetnek SE). Lány páros: 1. Büki Noémi, Horváth Réka (SZSE, Zemplén SE). Vegyes páros: 1. Pirbus Domonkos, Horváth Réka (ZSE).

P.L.