A korábbi magyar bajnok győzelme

Idényük ötödik pontszerző nyílt amatőr páros teniszversenyét rendezték a kanizsaiak szombaton és a sportprogramra 28 induló nevezett kilenc másik településről.


Még párosban korábbi magyar bajnok is indult a kanizsaiak hétvégi teniszversenyén

- Valóban nagyszerű mezőny jött össze a szintünkön, egyben színvonalas meccseket is vívtak a teniszezők – mondta el Baranyás Zoltán főszervező. - Versenyünket végül az egykori magyar páros bajnok, Fekete Rudolf nyerte partnerével Nagy Bélával, de nagyon meg kellett szenvedniük a döntőbe jutásért, a fináléban viszont magabiztosan nyertek a Molnár József-Bor Zsolt zalaegerszegi páros ellen. A fordulóban nagyszerűen játszott a Halász Dávid-Szalai Sándor nagykanizsai páros is, akik végül nagy küzdelemben kaptak ki a végső győztestől és harmadik helyen végeztek.
A vigaszágat szoros mérkőzésen a Mátó Elemér-Polgár Tamás (Nagykanizsa-Csurgó) duó nyerte a zalaegerszegi Henrietta Venturini-Csalló András egerszegi páros ellen.

Végeredmény: 1. Fekete Rudolf-Nagy Béla (Balatonboglár-Marcali), 2. Molnár József-Bor Zsolt (Zalaegerszeg), 3. Halász Dávid-Szalai Sándor (Energia Szabadidősport Klub) és ifj. Csalló János-Kardos Péter (Zalaegerszeg).

A pontverseny állása 5 forduló után: 1.Walter Péter (Energia) 85 pont, 2. Pápa Valentin (Nagyatád) 67, 3. Nagy Béla (Marcali) 65, Szalai Sándor (Energia) 65, 5. Molnár József (Zalaegerszeg) 60.

P.L.