Csütörtökön ideiglenesen a régi Gorican határátkelőt kell használnia a Horvátországba utazóknak

facebook megosztás

Horvát fejlesztési munkálatok miatt 2020. január 30-án, csütörtökön délután 12:30 és 15:30 között a régi Gorican határátkelőhelyet kell használnia a Horvátországba közlekedőknek. Az M7-es és az M70-es autópálya csomópontjában ezért a jelenlegi horvát határátkelőhöz vezető M7-es autópályát lezárják és a régi átkelési ponthoz terelik a forgalmat.

Az M70-es autópálya Letenye csomópontjánál, valamint az M7-es és M70-es autópálya között is ideiglenes terelőtáblák figyelmeztetik majd mindkét irányból érkezőket a régi Gorcian határátkelőhely használatára. A jelzések ellenére ide behajtó járműveket a rendőrség a határ előtt visszafordítja a Korongi híd felé.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, hanem kövessék az ideiglenesen forgalomtechnikai jelzéseket és figyeljék a friss információkat az autópályák feletti változtatható jelzésképű táblákon. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.