Elkezdte a listavezető a felkészülést

Múlt pénteken kezdte meg felkészülési időszakát a bajnokság tavaszi szakaszára a férfi kézilabda NB II Dél-nyugati csoportjában listavezető Tungsram SE Nagykanizsa együttese.

Csalló Ádám játékos-edző gárdája csoportjában két ponttal vezet a Dél Takarék Mecseknádasdi SSE előtt és a kanizsaiak február 14-én, pénteken mérkőznek ismét bajnoki meccs keretében – akkor a Csurgói KK U23-as együttesét fogadják.

- Múlt pénteken kezdtük az öthetes időszakot felölelő felkészülésünket a szezon második felére és leginkább természetesen a Tungsram-csarnokban végezzük a munkát – árulta el Csalló Ádám, a dél-zalaiak 26 esztendős szakvezetője. - Heti négyszer találkozunk a kerettel, de a foglalkozások mellett gazdag felkészülési meccs-tervezetünk állt össze.

Az előkészületi találkozók sorát az együttes technikai vezetője, Nagyvizeli Norbert kötötte le és a sorozat már szerdán rajtol a csurgóiakkal vívandó találkozóval, amit a Tungsram-csarnokban játszanak 18 órától.

A Tungsram SE Nagykanizsa férfi csapatának felkészülési mérkőzései az alábbiak szerint alakulnak: január 15., szerda 18 óra: Tungsram – Csurgó; január 18., szombat 17 óra: RK Cakovec (horvát) - Tungsram SE; január 24., péntek 18 óra: Tungsram SE – Nagyatád; január 31., péntek 18 óra: Nagyatád - Tungsram SE; február 1., szombat: 27. Goran Vrbošić Emléktorna, Kapronca (Horvátország).

P.L.