Értékes siker a keleti végekről

facebook megosztás

Még tavalyról elhalasztott mérkőzését játszotta le a Kanizsai Vadmacskák SE amatőr NB I-es kosárlabda együttese Nyíregyházán és értékes győzelemmel térhetett haza.

Nyíregyházi Kosársuli (8.) - Kanizsai Vadmacskák SE (3.) 73-84 (24-19, 19-22, 12-21, 18-22)

Amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, találkozó a 9. fordulóból. Nyíregyháza, 100 néző. Vezette: Hegedüs I., Fülöp Á.

Kanizsa: Fuisz 27/3, Kovács R. 4, Baa 23, Bánhegyi B. 5, Budai 13. Csere: Zsámár P. 2, Horváth L. 4, Füredi 2, Bánhegyi D. 4. Edző: Gábor Erzsébet.

Az első negyed utolsó perceiben a kanizsaiak hibáit kihasználva a hazai csapat ötpontos előnyt szerzett, a második tíz perc közepére azonban a nagykanizsaiak felzárkóztak, mi több, Fuisz Viktória és Baa Dominika pontjaival a meccs 18. percében átvették a vezetést is. Akkor azonban még a negyed végére a jobban koncentráló nyírségiek visszavették a vezetést.

Nagyszünet után a KVSE a játék minden elemében feljavult és Kovács Rebeka, valamint Fuisz pontjai már hétpontos előnyt jelentett számukra a meccs állásában. A záró etapban a center Budai Dorina teljesítménye is jelentősen feljavult és megszerzett vezetést megtartva ki is harcolta a Vadmacskák az értékes győzelmet.

- Értékes győzelmet arattunk Fuisz Viktória egyéni jó teljesítményével, valamint az utolsó negyedben jelentősen feljavult Budai Dorina center játékával – értékelt a mérkőzés után a csapat edzője, Gábor Erzsébet.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.