Garantált meccséhség

facebook megosztás

A Nagykanizsai Futsal Club NB II-es futsal együttese ma 20 órától a 18. forduló keretében a Zsigmondy-csarnokban a nyolcadik helyen álló Tihanyi FC-t fogadja.


Szakmeiszter János a góljai, csapata, az NFC pedig pontjai számát gyarapítaná a futsal NB II pénteki mérkőzésén

Fotó: Gergely Szilárd

Azzal, hogy a tabella a második vonal Nyugati csoportjában „kiegyenesedőben” van, vagyis lassan a csapatok a játszott meccsek tekintetében utolérik egymást, a nagykanizsaiak a harmadik helyen állnak, tehát esélyesei a találkozónak. Bagó Gábor tanítványai ezt igyekeznek is realizálni, ráadásul a tréningek mellett a csapattagok Schuller Ferenctől Szakmeiszter Jánosig a teremfocival is edzésben maradtak és például a Kanizsa Kupa után ismét a Zsigmondy-csarnokban meccselhetnek – tétre menően.

- Valóban, az eddigi téli hetek során vettem részt én is pár teremtornán, melyek a felkészülés szempontjából is jót tettek, hiszen így legalább nem a nulláról kezdtem – fogalmazott a napokban 28. életévét betöltő Szakmeiszter János, aki jelenleg a futsalosok góllövő-listáján 17 találatával a negyedik helyen áll. - Futsalban amúgy igazából sok pihenő nem is volt, szóval ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk. A lényeg, hogy ismét bajnoki mérkőzést vívhatunk, várjuk is már a srácokkal a találkozót.

Szakmeiszter János hozzátette, nagy pályán az öccsével, tehát egyben az NFC kapusával, Szakmeiszter Ádámmal Ausztriába igazolt, ott a felkészülést január 31-én kezdik és egy a biztos esetükben: már mostanra kellő meccséhséggel bírnak. Nos, ezt pénteken a Nagykanizsai Futsal Club színeiben mindenképpen csillapíthatják és a szerzett gólok minderre a fűszert jelentenék.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.