Kényelmesebb, színesebb, izgalmasabb

facebook megosztás

Az intézmény szolgáltatásait bemutató kiállítással folytatódott a magyar kultúra napi ünnepség délután a Halis István Városi Könyvtárban. A programot a Honvéd Kaszinó Hölgyklubjának műsora színesítette.

2004 óta készülnek a könyvtár szolgáltatásait bemutató tablók, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az elmúlt években még kényelmesebb, színesebb és nem utolsó sorban izgalmasabb lett a látogatói élmény.

– Barátságos és modern, tetszik a könyvtár. Szépek a kiállítások, a múltkor volt például vasalókiállítás – idézte fel Kamenár Dániel.


Az egyre bővülő tablógyűjtemény a könyvtár egyes szolgáltatásait ismerteti

A kiállításmegnyitón szó esett egyebek mellett a szilveszteri batyus bálokról, a hírlevél-szolgáltatásról, és arról is, hogy ma már nemcsak a kölcsönzőpultnál, hanem a könyvtár összes tájékoztató pontján lehet kölcsönözni olvasnivalót.

– Kértük az olvasókat, mondják el, mit jelent számukra ez a változás. Elmesélték, hogy sokkal egyszerűbb így nekik, de könnyebb a könyvtáros és az olvasó közti kapcsolatteremtés is. A könyvtárosnak is könnyebb tanácsot adnia, hiszen személyesebb maga a folyamat, a munkatársaimtól pedig azt hallottam, hogy a könyvtárat látogatók egyre gyakrabban megszólítják őket az utcán vagy a boltban, hiszen megismerik őket – mutatott rá Czupi Gyula igazgató.

A magyar kultúra napja alkalmából rendezett műsort a Honvéd Kaszinó Hölgyklubjának bemutatója színesítette. Gőcze Istvánné szavalatát történelmi díszruhában előadott keringő és rövid divatshow követte.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.