Közönségtalálkozó

Kanizsán végre újság született – ilyen és ehhez hasonló vélemények is elhangoztak a médiaház első közönségtalálkozóján. A tegnap esti rendezvényen a televízió munkatársai mellett részt vett az ÉVE-frakció két tagja, Fodor Csaba és Horváth Jácint is. A fórumon egyebek mellett szó esett a sportcsarnok és a velodrom kérdéséről, valamint a Kanizsa újság átalakulásáról.

A közönségtalálkozó résztvevői mind egyetértettek abban, hogy a decemberi arculatcsere jelentős és pozitív változást hozott a médiaház életében. A jelenlévők több tanácsot, észrevételt is megosztottak kollégáinkkal, melyek többségére a közeljövőben már fontos szerep hárul a televízió műsoraiban.  – Szakértőket meg szoktunk kérdezni különböző témákban. Most, ha csak arra gondolok, hogy a kukás sztorinál Benedek Miklóst szakértőként kérdeztük meg. Tehát egyértelműen megyünk abba az irányba, hogy keresünk olyanokat, akik adott kérdésben kompetensek, de nem biztos – s nem védeni akarom magunkat –, hogy könnyű megkeresni azokat az embereket, akiket elfogadnak az olvasók is úgy, hogy ők valóban szakértők. Nem pedig valamelyik oldal mellett állnak vagy valamelyik oldal érvrendszere szerint szakértenek - mondta a találkozón Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft. ügyvezetője.


A rendezvényen a televízió munkatársai mellett részt vett az ÉVE-frakció két tagja, Fodor Csaba és Horváth Jácint is (Fotó: Gergely Szilárd)

A fórumon szó esett a sportcsarnok, a sportuszoda és a velodrom kérdéséről. A jelenlévő két önkormányzati képviselő szerint a csütörtöki közgyűlésen ismét heves vita várható. – Sok olyan téma van, ami hosszabb vitára fog sarkallni minket és a polgármester úr oldalát, a Fideszt is. S ezek közül az egyik legnagyobb a velodrommal kapcsolatos döntés lesz, amit a decemberi közgyűlés után újra visszahoz polgármester úr megtárgyalásra - fogalmazott Horváth Jácint az ÉVE önkormányzati képviselője.

A közönségtalálkozóra meghívást kaptak a Fidesz-frakció tagjai is, közülük azonban senki nem jött el. A fórumról készített összeállítás holnap este fél 8-kor látható a Kanizsa TV-n.