Lassan a Sáska is belelendül

facebook megosztás

Lassan a megyei labdarúgásban is munkába állnak a csapatok a szezon tavaszi idényére készülődvén és nincs ez másképp az első osztály 14. helyén álló Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE csapatának esetében sem.


A Sáska futballcsapatánál remélik, hogy miként Dolmányos Márk (jobbról), úgy az egész együttes a tavasszal lelkesen támadhat majd ellenfeleivel szemben

Fotó: Polgár László

- Múlt nyáron az elsődleges terv az volt, hogy a társaságot próbáljuk együtt tartani, még ha már előtte sem muzsikáltak túl fényesen és valamennyire megerősíteni – értékelte még az őszt Mutter Attila, a kiskanizsai legénység edzője. - Sajnos, szinte egyik sem sikerült, ebből eredően is alakult úgy az ősz, ahogy, ráadásul még a félszezon során is volt lemorzsolódás. Néhány fellángolás talán akadt, de be kell látni, edzés nélkül nem lehet futballozni. Lehet, hogy néhány pont még bennünk maradt, de szereplésünk a realitás talaján állt. Nehéz hónapokon vagyunk túl, gyakorlatilag a létünkért küzdöttünk és csak komoly változás nyomán várható valamilyen kedvezőbb fordulat, amiért persze dolgozunk is.

A kiskanizsaiak január 17-én (péntek) kezdhetik el a felkészülést és ismert már edzőmeccseik dátuma is, ezek alapján január 25-én a Marcali VFC, február 1-jén a Böde, február 8-án a Becsehely, február 15-én pedig a Semjénháza ellen mérkőznek. A találkozók pontos helye és időpontja később dől el, de ha itthon is játszik a Sáska, nem valószínű, hogy a kiskanizsai futballpályán mérkőznek, mivel az időjárás-függő, inkább valószínű, hogy műfüvön focizhatnak.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.