Salsa szülinap!

facebook megosztás

Hétéves lett a Kanizsa Salsa Egyesület. A születésnapot – természetesen – hajnalig tartó tánccal ünnepelték a tagok és barátaik a Honvéd Kaszinóban.

Senki sem maradt pártában a salsás születésnapon: a résztvevők előbb a Kizomba Club Hungary profi táncosai jóvoltából csiszoltak tudásukon és mozdulataikon, majd az ország különböző pontjairól és a határon túlról érkezett vendégek is birtokba vették a táncteret.

– Nagyon szeretünk itt lenni, és nagyon szeretjük a kanizsai légkört: a bulikat és az embereket is, akik nagyon kedvesek, pozitívak és nyitottak – fogalmazott Váradi Szabó Marcell, a Next Generation Salsa vezető oktatója.


Az érdeklődőknek a Kizomba Club Hungary párosa tartott workshopot

A 7. születésnapját ünneplő Kanizsa Salsa Egyesületnek jelenleg 35 tagja van, köztük olyanok, akik már hosszú évek óta táncolnak. A közösség fontosnak tartja a folyamatos fejlődést, hogy még magasabb szinten hódolhasson szenvedélyének.

– Igyekszünk eljutni több helyszínre az országon belül vagy akár azon kívül, ahol lehetőségünk lehet nemzetközileg jegyzett, világhírű oktatóktól tanulni. A következő fél évet főleg ennek szenteljük, az őszi időszakban pedig szeretnénk újra – egy picit talán nagyobb tudással, rálátással – kezdőkkel foglalkozni – nyilatkozta Borsos Gellért, a Kanizsa Salsa Egyesület elnöke.

A tervek szerint ősszel indul a következő kezdő tanfolyam, amelyre mindazok jelentkezését várják, akik érdeklődnek az afro-kubai táncok iránt, és magukénak tudják a latin életérzést.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.