Tisztelt Nyugdíjas Pedagógusok!

Városunkban nemes hagyomány, hogy a pályán eltöltött évek, a kiemelkedő munka elismeréseként ünnepi keretek között köszöntjük a Díszoklevélben részesülő pedagógusokat.

Az őszre tervezett rendezvény előkészítéseként továbbítanunk kell a képző intézményekbe az arany-, gyémánt-, vas-, illetve rubindiplomára jogosult nyugdíjas pedagógusok oklevélmásolatát, szakmai pályafutásukat bemutató életrajzát (munkahelyek, jelenlegi pontos lakcím, telefonszám, a korábbi Díszoklevél másolata – ha van ilyen), valamint az aranydiploma-várományosoktól a pályán töltött évek igazolásának másolatát is.

A díszoklevél kérelem benyújtásához szükséges nyomtatványok Nagykanizsa Megyei Jogú Város honlapjáról letölthetők, vagy a Polgármesteri Hivatal Humán és Hatósági Osztályán (Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. II. emelet 15.) átvehetők.

Tisztelettel kérjük mindazokat a Nagykanizsán élő nyugállományú pedagógusokat, akik 50, 60, 65, 70, 75 éve kapták meg oklevelüket, hogy 2020. március 1-ig juttassák el a kért dokumentumokat a Polgármesteri Hivatal Humán és Hatósági Osztályára, hogy időben továbbíthassuk a képző intézményekhez.

A felhívással kapcsolatban érdeklődni lehet Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humán és Hatósági Osztályán személyesen (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. II. emelet 9.) vagy telefonon (+36 20 849 2334).

Díszdiplomához szükséges iratok:

  • KÉRVÉNY A DÍSZDIPLOMA KÉSZÍTÉSÉHEZ
  • NYILATKOZAT ÉS ADATLAP AZ ADÓBEVALLÁSHOZ
  • KITÖLTÖTT NYOMTATVÁNY A FELSŐFOKÚ INTÉZMÉNY FELÉ
  • MEGHATALMAZÁS (amennyiben nem személyesen történik az ügyintézés)

Kérjük, hozza magával a következő dokumentumokat:

  • MUNKAKÖNYV VAGY HATÁROZAT AZ ÖREGSÉGI NYUGDÍJ MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL (első alkalommal)
  • ÖNÉLETRAJZ
  • EREDETI OKLEVÉL, VAGY KORÁBBI DÍSZDIPLOMA MÁSOLATA