A második közönségtalálkozó

A város költségvetése, a velodrom és az alpolgármesterek kérdése, valamint a fiatalok elvándorlása is szóba került a médiaház második közönségtalálkozóján. A tegnap esti rendezvényen részt vett az ÉVE-frakció két tagja, Gábris Jácint és Berta Krisztián is.

Január végén tartotta első közönségtalálkozóját a médiaház. A tegnapi, már második alkalmon az azóta meghozott legfontosabb városi döntésekről, cégvezetőkkel történt egyeztetésekről és a csütörtöki közgyűlés részleteiről is kérdezték a résztvevők az ÉVE-frakció két politikusát. – Az elmúlt egy hónap mozgalmas, sok munkával teli volt. Látom azt, hogy mennyi jó dolgot lehet a város érdekében tenni, de én azt nem értem, hogy az elmúlt időszakban ez miért nem történt meg. Ebből a szempontból megerősítve látom azt is, hogy a város jól döntött, legalábbis a szavazók többsége, hogy egy váltást hajtott végre. Mi pedig ezt a bizalmat megpróbáljuk jól szolgálni – fogalmazott Gábris Jácint, az oktatási, kulturális, ifjúsági és sport bizottság elnöke.


A következő közönségtalálkozó egy hónap múlva lesz a Honvéd Kaszinóban

A közönségtalálkozóra minden önkormányzati képviselő meghívót kapott. Az ÉVE-frakcióból ezúttal Gábris Jácint és Berta Krisztián vett részt a programon, a Fidesz-KDNP részéről senki nem jelent meg. Ugyanakkor Balogh László polgármester jelezte, a következő alkalmon már ő is jelen lesz. – Sajnáljuk, hogy a Fidesz-KDNP nem tartja fontosnak ezt a megjelenési formát, s egyáltalán azt, hogy találkozzanak a választóikkal. Nekünk ez egy külön lehetőség amellett, hogy a lakossági fórumokon találkozhatunk a választókkal. Ott és itt is elmondhatják a problémáikat. De ez egy tágabb rendezvény, s mi örülünk annak, hogy ez a fórum létrejött. S reméljük, hogy a jövőben is rengeteg ilyen esemény lesz, a közgyűléseket megelőzően – említette Berta Krisztián tanácsnok.  

A tervek szerint a következő közönségtalálkozó egy hónap múlva lesz, helyszíne pedig továbbra is marad a Honvéd Kaszinó.