A torna gólkirályát a Tungsram SE adta

facebook megosztás

A nagykanizsai kézilabdázók folytatták felkészülési ciklusuk mérkőzéseinek sorát, az NB II-es hölgyek már a vasárnapi bajnoki rajt jegyében mérkőzhettek Marcaliban, míg az NB II-ben listavezető férfiak a horvátországi Kaproncán vettek részt egy tornán.

Az NB II Dél-nyugati csoportjában tizenkettedik Tungsram SE Nagykanizsa női együttese a tesztmeccsek sorát Marcaliban zárta, a somogyiak végül 38-34-re győztek Tóth László tanítványai ellen. A férfi NB II Dél-nyugati csoportjában listavezető TSE a 27. Goran Vrbošić Emléktornára utazott Kaproncára, ahol a harmadik helyet szerezte meg Csalló Ádám játékos-edző legénysége. A négycsapatos torna egyik elődöntőjében a szlovén RD Moskanjci Gorisnicával kezdtek és 23-21-re a szlovénok nyertek, a harmadik helyért rendezett találkozón viszont a kanizsaiak győztek a házigazda horvát RK Koprivnica-NOA ellen 28-23-ra. A kupa gólkirály címét Kovacsics Ferenc szerezte meg 22 találattal.

A nagykanizsai női csapat a bajnokságban február 9-én kezdi tavaszi szezonját Szekszárdon, míg a férfiak február 14-én rajtolnak a Csurgói KK U23 ellen hazai környezetben.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.