Elkezdődött a tesztmeccsek sora

facebook megosztás

Lejátszotta tegnap első felkészülési mérkőzését az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese, Koller Zoltán legénysége a szintén harmadik vonalbeli Szentlőrinc SE vendége volt.

Szentlőrinc SE – FC Nagykanizsa 2-1 (0-0)

Felkészülési labdarúgó mérkőzés. Szentlőrinc, 50 néző. Vezette: Purger. Kanizsai gólszerző: Lörincz.

Nagykanizsa: Horváth M. (Borsi) - Bagó B. (Rákhely), Simonfalvi (Hampuk), Major, Horváth B. - Szegleti, Béli M. (Gerencsér A.), Kovács Gy. (Kretz) - Ekker (Vlasics), Vittman (Herzsenyák), Lőrincz. Vezetőedző: Koller Zoltán.


Lőrincz Bence (jobbról) talált be Szentlőrincen az FC Nagykanizsa színeiben

Fotó: Gergely Szilárd

A találkozót eredetileg egy nappal korábban játszották volna, mindenesetre így is igaz a tétel, hogy a kanizsai keret és az új vezetőedző, Koller Zoltán gyakorlatilag tíz napja dolgozhatott együtt az első közös meccsüket megelőzően. Ahogy azt a kanizsaiak szakvezetője elmondta: a mérkőzésen jó néhány, már gyakorolt dolog visszaköszönt számára abból, amit addig gyakoroltak. Ráadásul egy olyan meccsen, ahol mégiscsak a Közép csoport második helyén álló gárda volt az ellenfél és az első játékrész kiegyenlített játékot hozott. A második félidőben a vendégek stábja már sokat cserélt, törvényszerűen egy kisebb hullámvölgy került is produkciójukba, a találkozó végén azonban Lőrincz Bence még szépíteni tudott. A kanizsaiak az újabb előkészületi összecsapásukat szerdán vívnák, ugyanakkor az még kérdéses, hogy Kanizsán lesz-e a felmérő, hiszen nem elképzelhetetlen, hogy a dél-zalaiak utaznak Atádra. Szentlőrincen próbajátékosként lépett pályára kanizsai oldalon Rákhely Martin, illetve 2018 novembere után ismét játszhatott az FCN színeiben a hosszú ideig sérült Vlasics Dániel - gólpasszt is ért egy átadása...

- Fontos hangsúlyoznom, hogy mi az edzőmeccseken gyakorlunk és az elmúlt tíz nap rövid volt ugyan, mégis sok mindent már most is visszakaptam – mondta el az FCN vezetőedzője, Koller Zoltán. - Tehát nem az eredmény volt az elsődleges ezúttal számunkra. A srácok jól pörögtek és dicséret is illeti őket.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.