Előbb elkészülhet a tervezettnél a sportcsarnok

facebook megosztás

Jó ütemben halad a kiviteli tervek készítése, az időjárásnak köszönhetően pedig már javában dolgoznak a szakemberek a multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnoknak helyet adó területen. A földmunkák és az alapozással kapcsolatos tevékenységek mellett az elmúlt hetekben a felvonulási létesítményeket is elhelyezték, valamint megkezdődtek a különböző közművek kiváltásával kapcsolatos munkálatok is. – A következő időszaknak tulajdonképpen már megkezdődtek az előkészítői munkálatai. A csarnok építésével kapcsolatosan az előregyártott szerkezetek megrendelése megtörtént. Azt gondolom, egy hónapon belül elkezdődik a kehelyalapok szállítása, és az alapozási munkákkal párhuzamosan az előregyártott szerkezetépítés is folyni fog. Az már látványos lesz, hiszen a pillérek építése már látszani fog a közeli útról is – árulta el Peresztegi Imre, a ZÁÉV Zrt. vezérigazgatója.


A ZÁÉV vezérigazgatója és szakemberei Balogh László polgármesterrel és Cseresnyés Péter államtitkárral, a térség országgyűlési képviselőjével csütörtökön bejárták a helyszínt

A létesítmény építése iránt folyamatos az érdeklődés, ezért a jövőben rendszeresek lesznek az aktuális munkálatokkal kapcsolatos tájékoztatók. – Nagyon kíváncsi vagyok az egész város nevében, hogy hogyan alakul a kivitelezés. Látom, hogy minden rendben van, és nagyon örülünk annak, hogy ez a mi multifunkcionális sportkomplexumunk jól áll a kezdet kezdetén – mondta Balogh László, Nagykanizsa polgármestere. A ZÁÉV szakemberei megköszönték a kanizsaiak türelmét, valamint hangsúlyozták, továbbra sem szeretnének zavart okozni a közlekedésben. Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő kiemelte, az építkezéssel kapcsolatban nemcsak az a pozitívum, hogy jól haladnak a munkálatok, és figyelembe veszik a környéken élők igényeit, hanem az is, hogy helyi vállalkozókat is bevonnak, munkalehetőséget teremtve ezzel a kanizsai cégeknek.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.