Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán (Friss: Őrizetben a 19 éves rabló)

A helyszín közelében elfogták a rendőrök azt a férfit, aki péntek délelőtt késsel fenyegetőzve kirabolt egy ékszerboltot Nagykanizsán - erősítette meg az MTI helyszíni információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.    

Takács Tivadar közölte: 10 óra után érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Nagykanizsán, egy Deák téri ékszerboltban rablás történt, és az elkövető gyalog elmenekült a helyszínről.    

A férfi az üzletbe lépve egy kést vett elő és ékszereket követelt az alkalmazottól, miközben folyamatosan fenyegetőzött. A megrémült eladó átadott több aranygyűrűt és aranyláncot, majd a fejét fekete kapucnival takaró rabló gyalog elmenekült.    

A percek alatt helyszínre érkező rendőrök a személyleírása alapján alig tíz perc múlva a közelben elfogták a gyanúsítottat, akinél megtalálták az ékszereket és a kést is.

MTI

Őrizetbe vették a rablót a nagykanizsai rendőrök

Egy 19 éves helyi fiatalembert hallgattak ki gyanúsítottként a dél-zalai város nyomozói.


Fotó: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. február 28-án 10 óra 11 perckor egy férfi kirabolt egy ékszerüzletet Nagykanizsán.  A 19 éves fiatalembert 11 perccel a bejelentés után Nagykanizsán a Készenléti Rendőrség egyenruhásai elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították. A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntette miatt, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.