Ma Debrecenben

Szombaton 17 órától az OB I-es vízilabda-bajnokság egyik rangadóját rendezik Debrecenben, ahol a csoportjában első Kanizsa Vízilabda csapata az egy ponttal mögötte álló Debreceni VSE ellen mérkőzhet. Minderre a kanizsaiak egy hódmezővásárhelyi győzelemmel hangoltak.

HVSC (4.) – Kanizsa Vízilabda (1.) 10-17 (3-4, 4-5, 2-5, 1-3)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 12. forduló. Hódmezővásárhely, 50 néző. Vezette: Tóth S., Piti.

Kanizsa: Leposa – Salamon 3, Szilvasán P. 3, Balli 2, Simon Á. 2, Dobay G. 3, Hőna. Csere: Bendes (kapus), Vadovics, Major 1, Rábavölgyi 3, Szilágyi, Dobay P., Petrák. Edző: Ludányi Kadosa.

Még a mai debreceni találkozó előtt a kanizsaiak a 12. forduló keretében Hódmezővásárhelyre voltak hivatalosak, ahol kezdetben a HVSC megdolgoztatta őket, a harmadik és utolsó felvonás azonban már jobban sikerült a dél-zalaiak számára, akik 17-10-re győztek - ezzel vezető helyüket meg is tartották a DVSE előtt. Dobay Gergely, Rábavölgyi Zsombor, Salamon Attila, valamint Szilvasán Patrik egyaránt három gólig jutott és szükség is van minden minden találatra – pontosabban hiába a „brutális”, plusz 135-ös gólkülönbség -, hiszen szombaton Debrecenben fejben is nagyon ott kell lenni, lévén a Hajdúságban az egy ponttal a Kanizsa Vízilabda mögött álló Debreceni VSE fogadja Ludányi Kadosa legénységét. Egy igazi rangadó következik tehát, mely több kérdésre is választ adhat a továbbiakat illetően.