Szombaton a kanizsaiak látogatnak Horvátországba

Negyedik felkészülési találkozóját vívta az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese, hazai ellenfele a kanizsai műfüvesen a horvát NK Slaven Belupo B csapata volt.

FC Nagykanizsa – Slaven Belupo B 2-4 (2-3)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Nagykanizsa, 30 néző.

FCN: Horváth M. - Baráth M., Simonfalvi, Major, Horváth B. - Gerencsér A., Hampuk, Szegleti - Ekker, Herzsenyák, Lőrincz. Pályára léptek még: Borsi (kapus), Kretz, Béli M., Kovács Gy., Bagó B. Vezetőedző: Koller Zoltán.


Szegleti Gergő (balról) is eredményes volt a horvátok elleni labdarúgó felkészülési találkozón

Fotó: Gergely Szilárd

Jól kezdtek a kanizsaiak, akik ezúttal néhány poszton más játékossal kezdtek a találkozón és Lőrincz Bence, valamint Szegleti Gergő góljaival 2-0-s vezetést is szereztek. A mindig kellemetlen ellenfélnek mutatkozó kaproncaiak azonban ezúttal is remek felhozó csapatnak bizonyultak, hiszen úgy fordítottak az álláson, hogy körülbelül tíz perc alatt három találatot szerezve már előnnyel vonultak a félidei szünetre. A második játékrészben még egyszer eredményesek voltak a horvátok, így 4-2-re nyerték a tesztmeccset. Koller Zoltán legénysége legközelebb szombaton játszik, akkor a kanizsaiak utaznak Horvátországba és február 22-én, 13 órától a Mladost Prelog vendégei lesznek.

P.L.