Bravúr volt a javából

Remek győzelmet könyvelhetett el a női kézilabda NB II 17. fordulójában a Tungsram SE, Tóth László tanítványai egy ideig az utolsó meccsükön a Kozármisleny U22-t győzték le idegenben.

Kozármisleny SE U22 (7.) – Tungsram SE Nagykanizsa (12.) 26-27 (11-13)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 17. forduló. Kozármisleny, zárt kapuk mögött. Vezette: Serfőző K., Serfőző R.

Tungsram: Csiszár - Szmodics V. 5, Janzsó 6, Zvolenszky 9/3, Csivre V. 1, Raczkó, Szmodics D. Csere: Tóth V. (kapus), Kovács D., Herman N. 4, Szmerk, Csivre E., Nyakas, Andor, Szalai J. 2. Edző: Tóth László.

Roppant éles s fordulatos mérkőzést vívott a mislenyi és kanizsai női kézilabda együttes, a meccs kezdésekor a vendégek vezettek többször, a Kozármisleny csak a 18. percben vette át a vezetést, igaz, nem sokkal később a Janzsó Dominikáék vissza is vették azt. A félidő hajrájára, hol az egyik, hol a másik szerezte duplán a góljait, Tóth László csapata így aztán kétgólos előnnyel vonulhatott pihenőre. A második félidőben a hazaiak igyekeztek nagyobb iramot diktálni, de a TSE visszavette az irányítást. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, melyben például Szalai Jázminnak is voltak fontos találatai, Szmodics Veronika sem volt adós a gólokkal, Zvolenszky Nóra pedig hozta gólerős formáját és ahogy az egy húzóemberhez illik, a mérkőzésen utoljára, mely egyben a győzelmet jelentette, éppen ő köszönt be – nagy örömet szerezve ezzel, még ha csak zárt kapuk mögött is, a nagykanizsai csapat tagjainak.

P.L.