Háromból kettő győzelem

facebook megosztás

A megyei labdarúgó harmadosztály küzdelmei is még zajlottak az elmúlt hétvégén, amikor is mindhárom kanizsai csapat, a Bagola, a Miklósfa és a Palin is idegenbe látogatott.

A 17. forduló keretében a Kanizsa Autófólia-Bagola SE Beleznára látogatott és a találkozó elején szerzett góllal nyerte is a találkozót. A Palin FC a tótszentmártoni FC Napred vendége volt és 4-0-s vereséget szenvedett. A Miklósfa SE viszont a Galambok SC-vel szemben sziporkázott ilyen különbséggel, hiszen a galambokiaknál 5-1-es sikert könyvelhetett el. Ezen eredményeket követően a Bagola a negyedik, a Miklósfa a második, míg a Palin a 10. helyen rendezkedett be a táblázaton.

(Érdemes megjegyezni, hogy a tavasz nyitó körében mindhárom nagykanizsai klub szűk két hete otthon kezdett, akkor a BSE 5-2-vel múlta felül az Eszteregnyét, a MSE 1-1-et játszott a Napreddel, míg a PFC a Beleznától kapott ki 1-0-ra.)

Megyei labdarúgó III. osztályú bajnokság, Déli csoport 17. forduló:

Beleznai SE (7.) - KA-Bagola SE (4.) 0-1. G.: Latin (18.). FC Napred (6.) - Palini FC (10.) 4-0. G.: Mihovics J. (14., 48.), Gyuricz D. (58., 77.). Galambok SC (9.) - Miklósfa SE (2.) 1-5. G.: Simon Z. (88.), illetve Gergelics (2., 39.), Czapári (35.), Szabadi (41.), Mocsári (53.)

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.