Hengerlő második félidő

facebook megosztás

A futsal NB II Nyugati csoportjának felsőházi rájátszásának második fordulójában egy sokáig szoros meccsen tudott nyerni a kanizsai csapat, melyre a harmadik körben ismét idegenbeli bajnoki vár, jövő hétfőn az ELTE-BEAC otthonába látogatnak.

REAC (6.) – Nagykanizsai Futsal Club (2.) 4-7 (1-1)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 2. forduló. Csömör, 50 néző. Vezette: Apkó (Muhari, Tiringer). G.: Győrfi (6.), Kolder Nagy (24., 24.), Szántovszki (32.), illetve Kollár P. (17., 37.), Bogyó (21., 25., 40.), Horváth E. (28.), Szakmeiszter J. (36.).

NFC: Simon M. - Schuller, Bogyó, Kollár P., Szakmeiszter J. Csere: Horváth E., Szalai D., László D. Edző: Bagó Gábor.

Egy rájátszásbeli meccsen, főleg ha az a felsőházban kerül sorra, soha nem könnyű és ezt a futsal NB II-ben is átélhette az NFC. A REAC elleni találkozójukon a felek inkább taktikából vizsgáztak jelesre az első húsz percben, a második félidőben aztán már a gólgyártás is beindult fordulatos keretek között. A meccs hajrájából aztán a kanizsaiak jöttek ki jobban és az eredményre tekintve mondhatni biztosan nyerték is az összecsapást. Érdemes megjegyezni, hogy a góllövő-listán visszavette a vezetést Bogyó Károly, aki jelenleg 34 találatnál jár, együttese március 16-án az ELTE-BEAC otthonában mérkőzik 20 órától.

- Egy sokgólos mérkőzést sikerült újra játszanunk, melyen a helyzeteinket töredékét sikerült csak értékesítenünk – foglalta össze a meccsen történteket Bagó Gábor, az NFC trénere. - Örülünk neki, hogy idegenben nyertünk, mivel ezen a meccsen a legfontosabb a három pont begyűjtése volt.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.