Hiába a sok támadás

facebook megosztás

Bár mezőnyben talán nem mutatkozott akkora különbség, mint amekkorát az eredmény sejtet, a Ziccer NLSE NB II-es labdarúgó együttese 4-0-s vereséget szenvedett Ajkán.

FC Ajka (4.) – Ziccer NLSE (12.) 4-0 (2-0)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 12 forduló. Ajka, 30 néző. Vezette: Bognár R. (Lukács L., Réthy). G.: Ferencz (20., 88.), Hannig (30.), Tóth T. (78.)

Ziccer:Balassa Sz. - Buncsák, Molnár L., Boros, Galamb, Farkas Cs., Szabó Zs., Molnár R., Horváth E., Latin, Sóstai. Edző: Benedek József.

Ugyan a két csapatot nem kevés hely választotta el a tabellán egymástól, a sereghajtó dél-zalaiak úgy keltek útra, hogy jó eredményt érjenek el – márpedig ez minimum egy pont megszerzését jelentette volna. Nos, nem is ment rosszul jó ideig a kanizsaiaknak, ugyanakkor már az első félidőben az Labdarúgásegyéni hibák keresztülhúzták számításaikat. A második félidőben a vendégek még inkább próbáltak támadni, ez ugyanakkor magával hozta a fellazuló állásaik között az ajkai kontrák lehetőségét. Mindezek a mérkőzés hajrájában vezettek tőlük eredményre, így a végére a Veszprém megyeiek fölényes győzelmét lehetett elkönyvelni.

- Sajnos időnként felmerült bennem a kérdés, hogy mi lesz később, ha most sem tudtunk legalább pontszerzést végrehajtani, mert vallom, egyáltalán nem voltunk játékban rosszabbak ellenfelünknél – értékelt az ajkai meccs után Benedek József, a Ziccer NLSE trénere.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.