Koronavírus - A ZNET Telekom Zrt. megnövelt le- és feltöltési sebességgel segít az ügyfeleinek

2020. márc. 19.

A 100% magyar tulajdonban lévő a ZNET Telekom is szeretné támogatni az otthoni munkavégzést és a távoktatást, így 2020.03.18-án bejelentette, hogy megemeli a letöltési és a feltöltési sebességet a járványügyi korlátozások idejére minden ügyfele számára.

Ezzel az intézkedéssel 25.000 internetfelhasználó számára biztosítják országszerte a stabil internetkapcsolatot.

Zuber Gyula, a cég többségi tulajdonosa hivatalos közleményében ezt írja:

„A koronavírus (COVID-19) okozta válság hatalmas terhet ró minden honfitársunkra. Ebben a nehéz időszakban, a magunk lehetőségeivel szeretnénk támogatni Ügyfeleinket az otthoni munkavégzésben, tanulásban és a megnövekedett szabadidő hasznos eltöltésében.

Ezért a ZNET Telekom Zrt. 2020.03.17-től ideiglenesen, mind a 25.000 előfizetőjénél sávszélességemelést hajt végre: A letöltési sebességeket a duplájára, a feltöltési sebességeket a háromszorosára emeltük.”

A tényleges sebességnövekedés mértéke a hálózat mindenkori kapacitásaitól függ. Ebből adódóan a felhasználók eltérő mértékű emelkedést tapasztalhatnak.

A jelenlegi emelés a díjcsomagok szerződésben foglalt garantált értékeit nem módosítja. A cég jelenlegi tervei szerint a megemelt sávszélességeket a vészhelyzet ideje alatt végig biztosítja.

A vállalat továbbá kéri ügyfeleit az együttműködésre és a felelősségteljes használatra. Kérjük, kerüljék az extrém nagyságú letöltést, így a kezdeményezés valódi segítséget nyújthat mindenki számára.