Kovács Szabolcs lett az év TDM szakembere

facebook megosztás

Első alkalommal rendezte meg a Turizmus Kft. a szakmai szövetségek díjátadóját az Utazás kiállítás hivatalos fogadásán a Budapest Marriott Hotelben. Az eseményen a szakmai szövetségek legjobb szakembereit köszöntötték ünnepélyes díjátadó keretében.


Princzinger Péter, Kovács Szabolcs és Semsei Sándor (Fotó: Grósz Balázs/turizmus.com)

„A Turizmus Kft. fontos küldetésének tartja, hogy a díjazottak híre a teljes szakmához, sőt az ágazaton túlra is eljusson, ennek érdekében az összes kommunikációs csatornáját mozgósítja, hogy mindenki megismerhesse azokat a szakembereket, akik munkájukkal és elhivatottságukkal nagy mértékben hozzájárultak az egész turisztikai szakma sikeréhez” – hangsúlyozta Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője a díjátadón.

Az Év TDM Szakembere - 2019 díjat Kovács Szabolcs, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője vehette át a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány elnökétől, Princzinger Pétertől és a Magyar TDM Szövetség elnökétől, Semsei Sándortól.

Az Év TDM (Turisztikai Desztinációs Menedzsment) Szakembere díj odaítélése a szakmai munkát előtérbe helyezve történt meg, a díjazottat két lépésben választották ki: először a szakma voksolhatott az általa legalkalmasabbnak vélt jelöltekre, ami alapján kialakult az öt jelöltből álló shortlist.  Az öt turisztikai menedzser közül a Magyar TDM Szövetség elnöksége választotta ki a díjazottat, a jelöltek szakmai eredményeinek figyelembe vételével – fogalmazott Semsei Sándor, a Magyar TDM Szövetség elnöke.

A díjátadón elhangzott, hogy Kovács Szabolcs évek óta tartó kitartó munkájával és innovatív projektjeivel érdemelte ki az országos elismerést. Nevéhez fűződik többek között a „Hat Érzék” integrált desztinációs marketingprogram kidolgozása és megvalósítása, amely élményláncként értelmezi a térségi kínálatot, valamint ennek egyik termékesítése, az „Érzékek Útján” elnevezésű interaktív élménytúra, s nem utolsó sorban a „Zalakaros Go Bike” és a „Csak Egy Pillanat!” szemléletformáló kampányok is.

Kovács Szabolcs a rangos elismerés kapcsán elmondta: „A közösen befektetett csapatmunkánknak és annak az összefogásnak elismerése ez a díj, amely konkrét projektekben és integrált kampányokban tudott megvalósulni. Az országos elismerések mindig fontos visszaigazolások, de az igazi siker az összefogás, azaz a közös munkával megvalósított projektek. Köszönet érte mindenkinek, aki bármilyen módon részt vett ebben!”

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.