Nagyon jól fordulnak az utolsó két körre

facebook megosztás

Még biztosabbá tette vezetését a a bajnoki tabellán a címvédő Tungsram Aquaprofit NSK sakkcsapata, a kanizsaiak a Dunaharaszti otthonában győztek.

Dunaharaszti MTK (8.) – Tungsram Aquaprofit NSK (1.) 4,5:7,5

NB I-es sakk csapatbajnoki mérkőzés, 7. forduló. Dunaharaszti.

Eredmények (elöl a hazaiak): Grigoriants – Chigaev döntetlen, Gonda – Volokityin döntetlen, Kovacsevics – Bánusz 0:1, Hoang – Balogh Cs. döntetlen, dr. Flumbort – Márkus döntetlen, Popovics – Ivanisevics 0:1, Faragó – Kántor 0:1, Papp P. - Horváth D. döntetlen, Kökény – Aczél 0:1, Nguyen – Medvegy döntetlen, Végh E. - Ribli döntetlen, Bérczes – Gara T. 1:0

Azzal a céllal utazott a nagykanizsai sakk együttes az NB I-es bajnokság hetedik körében a Dunaharasztihoz, hogy sikerével megágyazzon az utolsó két körbeli szereplésének.

- Jó jöttünk ki a meccsből, s ez még akkor is igaz, ha volt is két jó állásunk, melyből végül csak fél pont lett – fogalmazott a kanizsai csapatvezető, Papp Nándor. - Mint ahogy említettem, így sem azonban számunkra rosszul az eredmény, mivel az egymás ellen mérkőző DVTK és a Paks találkozóján a miskolciak nyertek, így a második Tolna megyeiek előtt nőtt is az előnyünk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.