Négygólos vereség

facebook megosztás

Felcsúton kezdte tavaszi szezonját az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese, a Puskás II ellen azonban nagy különbségű vereséget szenvedett.

Puskás Akadémia FC II (10.) – FC Nagykanizsa (6.) 4-0 (1-0)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 18. forduló. Felcsút, 50 néző. Vezette: Maml (Marozsi, Vad A.). G.: Corbu (11.), Papp L. (47.), Ganbayar (63.), Magasföldi (77.).

Nagykanizsa: Borsi – Bagó B., Simonfalvi, Major, Horváth B. - Béli M., Kovács Gy. (Hampuk, 75.), Kretz, Szegleti, Vittman (Herzsenyák, 82.), Ekker (Vlasics, 75.). Vezetőedző: Koller Zoltán.

A középmezőny alsó részén tanyázó Puskás II-höz látogatott a forduló előtt ötödik Nagykanizsa harmadosztályú labdarúgó együttese, mely nem is kezdett rosszul, a vezetést azonban a hazaiak szerezték meg a 11. percben. A feleknek egymás mellett időnként a széllel is meg kellett küzdeniük. A második félidő kimondottan rosszul indult a dél-zalaiak számára, hiszen a Puskás rögtön eredményes tudott lenni, majd a bő negyed órával később esett felcsúti találat pedig gyakorlatilag végleg el is döntötte a találkozót.

- Úgy érzem, az eredmény azért nem tükrözi hűen a játék képét, mivel nekünk is voltak lehetőségeink, két kapufánk és egy büntetőt is megkaphattunk volna véleményem szerint – értékelt a találkozó után Koller Zoltán, az FCN vezetőedzője. - Nem marasztalhatom el a srácokat, hiszen mentek becsülettel.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.