Nem érinti – egyelőre – a járványveszély a KKK programjait

facebook megosztás

Nem érinti – egyelőre – a járványveszély a Kanizsai Kulturális Központ programjait. A március 21-én kezdődő Tavaszi Művészeti Fesztiválra készülő intézménycsalád zavartalanul működik tovább, bezárását – más közintézményekhez hasonlóan – nem rendelte el sem az önkormányzat, sem a kormány.


A KKK munkatársai mindent megtesznek a közönség biztonsága érdekében. Képünk illusztráció (Fotó: archív/Gergely Szilárd)

A közösségi oldalon megjelent tájékoztató szerint minden kitűzött programot megtartanak, jegyet pedig a vírusveszélyre való hivatkozással sem váltanak vissza. A bejegyzésben az is olvasható: a KKK munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Hevesi Sándor Művelődési Központban, a Medgyaszay Házban és a Móricz Zsigmond Művelődési Házban minimálisra csökkentsék a vírus terjedésének a lehetőségét, így naponta fertőtlenítik a kilincseket és a székkarfákat, a mosdókban pedig a szappan fertőtlenítőszert tartalmaz. A vezetőség kéri, hogy amennyiben valaki influenzás, megfázásos tüneteket észlel magán, kövesse az egészségügyi szakemberek utasításait, maradjon otthon, és ne látogassa a tömegrendezvényeket.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.