Rangadó volt a javából

facebook megosztás

Nagy csatát, hamisítatlan rangadót hozott a futsal NB II felsőházi rájátszásának első fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club hazai találkozója.

Nagykanizsa Futsal Club- TFSE-Szertarsport.hu 3-4 (2-2)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, felső-ház, 1. forduló. Nagykanizsa, 200 néző. Vezette: Vass I. (Bíró, Héra). G.: Bogyó (18., 30.), Kollár P. (20.), illetve Csernai (2.), Szentjóby (14.), Lipl (26.), Szalmási (36.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Kollár P., Schuller, Koronczai, Szakmeiszter J. Csere: Bogyó, Losonczi, Csavari, Szalai D., László D. Edző: Bagó Gábor.

Nagy várakozással tekintettek a kanizsaiak az NB II-es futsal bajnokság felső házának rajtjára, melynek keretében az NFC rögtön az alapszakasz győztesét, a TFSE-t fogadták. Rögtön élvezetes mérkőzés kerekedett az összecsapásból: a vendégeken érződött, hogy képzett együttes, míg a nagykanizsaiak felnőttek a feladathoz, hiszen egyenrangú ellenfelei voltak a fővárosiaknak, talán csak a kellő higgadtság hiányzott időnként. Így is döntetlennel mehettek a szünetre Bagó Gábor tanítványai, a második félidőben pedig folytatódott a nagy iramú játék, helyzetekkel mindkét oldalon. A TFSE újbóli vezetését ismét kiegyenlítette a vendéglátó együttes, a negyedik góljukra azonban már nem volt válasz, mindenesetre a Nyugati csoport alapszakaszának első két gárdája igazi rangadót vívott. A kanizsaiak számára a folytatás jövő hétfőn, a REAC otthonában következhet.

- Egy igazi rangadót játszottunk és végig nagy iramot mentek a csapatok – kezdte értékelését Bagó Gábor, az NFC trénere. - Aminek nem örülök, hogy nagy esélyünk volt a mérkőzés megnyerésére, de a nem kevés helyzetünket elhibáztuk.. Ami viszont örömmel tölt el, hogy ismét bebizonyítottuk, mindenkire veszélyesek tudunk lenni és ilyen játékkal, akarattal emelt fővel tudtuk elhagyni a pályát közönségünk vastapsa mellett. Sokkal többet ér egy ilyen vereség, mint egy 10-0-s győzelem a fejlődésünk érdekében. Gratulálok játékosaimnak és büszke vagyok rájuk, nem mellékesen köszönjük a fantasztikus szurkolást.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.