Tavaszi szél…

2020. márc. 20.

Nehéz napok elé nézünk, ezért gondoltam, hogy pár dolgot illik elmesélni mindazoknak, akik szívesen olvassák a lapot, böngészgetnek az internetes oldalunkon, vagy időnként, vagy rendszeresen megnézik a Kanizsa TV műsorát.

Nehéz napok elé nézünk, mert egy összehangolt politikai támadás zajlik jelenleg – elsősorban – személyem ellen, de ezt meglátásom szerint megfelelő eszközökkel kezelem. Feltételezem, hogy nem véletlen az sem, hogy ezen nyomással egyidőben sikerült a Médiaház munkatársai közül elcsábítani(?) négy főt, míg egy emberünk még rajtuk kívül is elmegy. Mindez azonban egyáltalán nem tör le, sőt.

Mostantól a helyzet egyértelművé vált. Sokan támadtak már akkor, amikor az álláshirdetéseink megjelentek. Idióta módon próbáltak belém kötni, miszerint rugdosom ki az embereket. Hát nem! Nem szeretem, ha hülyének néznek, de ezzel a továbbiakban nem kívánok foglalkozni.

Sokkal inkább kell törődnöm azzal, hogy a tavaszi szelek befújták a koronát Magyarországra, sőt, Nagykanizsára. Ebből meg is lett az első vihar, melyet egy afrikai áramlás hozott a városba, majd a baj nem az volt, hogy megtörtént, hanem az, hogy kiderült. Ezen is túl lépek, lehet fenyegetni, ijesztgetni, nem vagyok félős.

Sokkal inkább szeretném, hogy a hírek minél több csatornán, nem pedig egy embertől, erősen szűrve, jóvá hagyatva, egy magányos internetes csatornán jussanak el mindenkihez. Éppen ezért egy huszárosat vágunk. Nagy meló lesz, de rövidesen egy olyan formával jelentkezünk a televízió csatornáján, amelyik alkalmas lesz arra, hogy pillanatok alatt adjon tájékoztatást bármilyen, a koronavírussal kapcsolatos esetről. Legyen az megtörtént, vagy megelőzésről szóló történés.

Meggyőződésem, hogy ezzel okozunk majd meglepetést, de az is lehet, hogy mire önök ezeket a sorokat olvassák, már tudni fogják, hogy mi volt ez a lépés. Mindenesetre csak annyit kérek, hogy most egy kicsit kiemelt figyelmet fordítsanak a Kanizsa TV csatornájára, mert ott lesz a változás, talán már pénteken délelőtt.

A végére pedig annyit, hogy nagyon sokan hívtak cca négy hónapja, hogy gratulálnak, én akkor azt mondtam, hogy még nincs mihez, inkább még sajnáljanak, mert kemény meló lesz. A repülőre szálló öreg parasztbácsi szavaival élve azonban azt kell mondanom, hogy számítottam erre, számítottam arra, de ami most már zajlik a személyem körül, arra egyáltalán nem gondoltam. Most érkeznek teljesen új arcok, akiknek a szemén azt láttam, hogy szeretnének a Médiaház berkeiben dolgozni. Ők nagyon az elején vannak ennek a pályának, ezért kérek majd egy kis türelmet és megértést mindenkitől, de ha a csillogás nem múlik el a szemükből, akkor hiszem, hogy jó kis újságírók lehetnek.

Mindezek után kívánok valamennyi olvasónak nagyon jó egészséget és vigyázzanak magukra, meg persze a környezetükre.

Mélyéges tiszteletem valamennyiüknek,

Tar Mihály, ügyvezető