Tizennégy góllal nyertek Siklóson

A Tungsram SE Nagykanizsa férfi NB II-es kézilabda együttese a bajnokság 16. fordulójában győzelemmel zárta egyelőre a pontvadászatot, még úgymond a zárás előtt Siklóson győzött – megtartva ezzel az első helyét.

MK Pelikán-Siklós KC (7.) – Tungsram SE Nagykanizsa (1.) 22-36 (11-18)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 16. forduló. Siklós, zárt kapuk mögött. Vezette: Bujdosó, Horváth V.

Tungsram: Balogh Á. - Kovacsics 3, Vadász 1, Kozics 6/1, Balogh P. 2, Kiss G. 3, Kisgéczi 5. Csere: Gelencsér A., Nagyvizeli (kapusok), Hári 8, Horváth B. 1, Hegedűs 1, Jónás 6, Csalló, Miháldinecz. Játékos-edző: Csalló Ádám.

Még azon a játéknapon léphettek pályára a Tungsram SE NB II-es férfi kézilabdázói, amelyen még nem zároltak minden meccset a hazai kézilabda életben és Hári Kristóf igencsak bekezdett a gólok terén, aztán persze Vadász Mártonék is a nyomába eredtek, míg Balogh Ákos a kapuban hárított nem egyszer. Szükség is volt a kanizsaiak jó teljesítményére, hiszen a hazaiak igyekeztek a kanizsaiak nyomában maradni. 9-4-es nagykanizsai előnynél nyugodhattak talán meg kissé a vendégek és a félidei hétgólos előnyük is jót ígért a továbbiakra. A meccs 36. percére már tíz gól lett Csalló Ádámék előnye és a vendégek at követően sem álltak le és biztosan könyvelhették el az újabb két pontot. Onnantól azonban a leállás már megtörtént, egyelőre tehát a Tungsram úgy intett búcsút a szezonnak, hogy az első helyen áll...

P.L.