#álmombanazerdőtjárom – Játékra hív a Zalaerdő!

facebook megosztás

Az idei tavasz egy kicsit más, ez azonban nem azt jelenti, hogy nincs benne semmi jó.

Az otthonról elvégzett munka, a sok-sok beküldött házi feladat és a teljesen átszervezett napirendünk mellett észrevehetjük, hogy milyen régen voltunk ennyit azokkal, akik a legközelebb állnak hozzánk. Talán nem lehet mindenki mellettünk, de ma már könnyen kapcsolatba léphetünk rokonainkkal és barátainkkal. A személyes találkozást természetesen nem pótolhatja egy telefonhívás, ahogy a kirándulások élményét sem tudjuk a szobában átélni, de tehetünk egy kísérletet, hogy kipróbáljunk valami újat együtt.

Játszunk együtt a következő hetekben!

A Zalaerdő facebook oldalán hetente kiírt feladatok megoldásához nem kell elhagyni az otthonunkat. Kicsik és nagyok együtt vagy külön-külön is megoldhatják a feladatokat, és csak egy fényképet vagy egészen rövid választ kell küldeni arról, hogy sikerült megvalósítani a heti kihívást. A kérdések, feladatok az erdő, erdei kirándulás, erdei élővilág témára vonatkoznak.

Minden helyes választ beküldő részt vesz az aktuális heti sorsoláson, és a legalább 5 helyes választ beküldők a fődíj sorsolásán is, ezért érdemes többször velünk játszani.

A játék menete:

A játék időtartama: 2020. május 5. - július 6.

Az első feladat: május 5-én, az utolsó június 30-án jelenik meg. (Összesen 9 feladat lesz.)

Keddenként tesszük közzé a feladatokat a Zalaerdő facebook oldalán, de a megoldásokat nem a facebookra, hanem a kozjolet@zalaerdo.hu e-mail címre várjuk! A helyesen válaszolók, vagy ötletes megoldást beküldők között minden héten kisorsolunk egy Zalaerdős ajándékcsomagot.  A feladatok megoldása az aktuális héten küldhető be, a megjelenéstől a következő hét hétfő éjfélig. A heti nyertest az új feladat kiírása napján hirdetjük ki a facebook oldalunkon.

A játék fődíja egy három nap / két éjszakás pihenés maximum 5 fő részére a felújított Kistolmácsi Erdei Lakban! A fődíj előre egyeztetett időpontban vehető igénybe, ellátást nem tartalmaz.

A fődíj sorsolása a játék végén történik, azok között, akik legalább 5 helyes megoldást beküldtek a játék időtartama során. Egy család egy e-mail címről játszhat. A nyertes nevét 2020. július 7-én tesszük közzé. A nyertest e-mailben is értesítjük.

A játékban résztvevők a játék kiírását elolvasva, a válaszok beküldésével automatikusan elfogadják a játék szabályait. A résztvevők hozzájárulnak, hogy a kisorsolt nyertes nevét közzétegyük facebook oldalunkon, valamint ahhoz, hogy a Zalaerdő Zrt. a beküldött fotókat felhasználja. A fődíj nyertese hozzájárul, hogy a fődíj átvételét fotókkal dokumentáljuk, a fotókat felhasználjuk a játékkal kapcsolatos anyagokban (facebook, sajtó).

Várjuk az egyedi, ötletes megoldásokat!

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.