Elmarad a nyári fesztiválok nagy része

facebook megosztás

Elmarad a nyári fesztiválok nagy része. Nem tartják meg idén – több más rendezvény mellett – a Szigetet, a Balaton Soundot és a VOLT-ot sem. A megkérdezett fesztiválozók szerint azonban az augusztus végi rendezvények némi kárpótlást jelenthetnek az elmaradt bulikért.  

Negyedszer utazott volna a Balaton Soundra Csizmazia Patrik. Európa egyik legnagyobb szabadtéri fesztiválját egyébként tavaly már több, mint 170 ezren látogatták.                 

- 2017 óta járok a Balaton Sound fesztiválra. Ez az egyik kedvencem. Az idei lett volna a negyedik. Sajnos elmarad, de bízom benne, hogy bepótolhatom. Nagyon jó tapasztalataim vannak a zenékkel kapcsolatban, szeretem az EDM musicot - mondta Csizmazia Patrik.

Magyarország egyik legrégebbi könnyűzenei fesztiválja a soproni Volt is elmarad, az alternatív stílus kedvelői azonban abban bíznak, hogy a hasonló műfajú STRAND Fesztivál kárpótolja majd őket.   

-  Oda most azért megyek, mert olyan előadók is lesznek, akiknek szeretem a zenéjüket. Baráti társasággal megyünk. Nyilván azért megyünk oda, mert ez a kettő lesz megtartva, az EFOTT és a STRAND Fesztivál -  tette hozzá Tihanyi László. 

Bár Posztobányi Andor, az Országos Rendezvényiroda ügyvezetőjének Facebook-posztja alapján minimum egy évig nem lesz tömegrendezvény, a megkérdezett fiatalok mégis abban reménykednek, hogy az augusztusi szabadtéri koncerteken már részt vehetnek.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.