Két távozójuk már van

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttesénél szinten tartás jelleggel dolgozik a szakmai stáb a játékosokkal, így alighanem a kulisszák mögött a klubvezetés területén ezúttal mozgalmasabb élet zajlik.


A keret  nagy részét együtt tartaná az FC Nagykanizsa vezetése

Fotó: Polgár László

- A labdarúgó-szövetség részéről talán június közepén kaphatunk arról tájékoztatást, hogy miként is alakulhat az NB III csoportjainak száma – mondta már el mindezt a klub facebook oldalán Lánczos Attila, a csapatot működtető kft. ügyvezetője. – Azt, hogy három, hat, vagy esetleg négy lesz, még nem tudhatjuk és azt sem, hogy a mezőnyt hogyan töltik fel. Egy tény, a licenc-jogokat az egyesületek jó része már megkapta. Általánosságban fogalmazva nem kicsi probléma, hogy az önkormányzatok és a bármilyen formában támogató cégek is nehéz helyzetbe kerültek a járványügyi helyzet végett és az nálunk is prioritássá lépett elő, hogy játékosokat a futball mellett afelé irányítjuk immár, hogy végzettségüknek megfelelően akár dolgozhatnak is. Szűkebb anyagi keretek között működhetek mi is tovább és ez már a jövőbeni

A keretbeli változásokról is be tudott már számolni a klubelöljáró.

- A társaságot túlnyomórészt egyben tudtuk tartani, hiszen a szerződések jövő év június 30-ig élnek. Az új helyzet és úgymond a távolság miatt Hampuk Ádámtól ugyanakkor el kellett köszönnünk és Simonfalvi Gábor is befejezte nálunk. Vannak persze kiszemeltjeink, két NB III-as tapasztalatokkal is bíró és innen indult labdarúgóval már előrehaladott tárgyalási szakaszban állunk és ha neveket nem is mondanék, annyit elárulok, hogy hiányposztokra igazolnánk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.