Lesz edzés júniusban is

facebook megosztás

Néhány héttel korábban, a járványügyi lazításokkal párhuzamosan természetesen az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó csapatánál is elkezdték a csoportos foglalkozásokat Koller Zoltán vezetőedző irányításával.


Borsi Bence (világos mezben) és csapattársai körében a jókedvvé a főszerep az FC Nagykanizsa edzésein

Fotó: Polgár László

Természetesen a kanizsai labdarúgók körében is nehezen élik meg az utóbbi hónapok történéseit, a járványügyi korlátozások oldását követően azonban már a stadion kapuit legalább kinyithatták a futballisták előtt. Vittman Ádámék jó pár hét otthoni, illetve egyéni tréningezés után a csoportos edzések fázisába léptek. Mindez azért is volt lényeges lépés, hiszen az NB III-as bajnokság folytatását a szövetségnél elvetették, a szezont befejezettnek nyilvánították.

- Heti háromszor, hétfőn, szerdán, valamint pénteken tréningezünk délutánonként – fogalmazott a szakmai munka irányítója, Koller Zoltán. – Úgy voltunk vele, hogy addig mindenképpen csináljuk az edzéseket, ameddig a bajnokság tartott volna. A szezonvége pont május végére esett volna, nos, arra még azért réteszünk egy hetet a közös munka terén. A következő idényre a felkészülés aztán július elején kezdődne, persze sok függ attól, hogy miként is alakul addig az egészségügyi helyzet. Ha nem jön közbe váratlan fordulat, akkor ugye augusztus közepén lehetne a rajt, de erről még korai beszélnünk. Maradjunk egyelőre a jelenben, a lényeg az, hogy rendszeresen edzünk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.