Megnyitotta kapuit a Zobori Élménypark

facebook megosztás

Megnyitotta kapuit a Zobori Élménypark. A zalaszabari családbarát intézménybe már az újranyitás első napján is sokan látogattak. A létesítmény június 13-ig csak szombatonként és vasárnaponként, tíz órától este hatig várja az érdeklődőket. 

A természet és kalandkedvelők számos lehetőség közül választhatnak Zalaszabarban. Kipróbálhatják – egyebek mellett – a csónakcsúszdát, a kötélhintát és Magyarország egyetlen fix telepítésű hullámvasútját. Az adrenalinfüggők számára jó hír, hogy egy újabb elemmel, a szabadesés toronnyal bővült a 2020-as szezonra az élménypark kínálata.  

– Nagyon-nagyon vártuk már a nyitás pillanatát. Egyrészt nyilván mi magunk, tulajdonosok, hiszen nullára csökkent az árbevételünk. A kollégáink is nagyon várták, hiszen sajnos ez a vírus okozta következmény mindenkire érvényes volt. Meg azért már otthon is mindenki sokat volt, kipihente magát, úgyhogy örült, hogy újra dolgozhatott. S a vendégek közül is sok megkeresést kaptunk e-mailben, telefonon, hogy mikor nyitunk már, mikor szabadulhatnak ki egy kicsit a családok, mikor hagyhatják el a szobát vagy éppen a kerítést és jöhetnek ki a szabadba önfeledten játszani- mondta Szabadics Zoltán, a Holnapocska Tábor és Zobori Élménypark alapítója.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.