Omladozó vakolat az Ady utcai árkádoknál

facebook megosztás

Omladozó vakolat a nagykanizsai Ady utcai árkádoknál. A felújított és sétálóutcává átalakított részt tavaly áprilisban adták át, azonban a belső részek falait graffitik díszítik. Az itt dolgozók pedig nem örülnek a rendezetlen környéknek.  

Cigarettacsikkek, kutyapiszok, a frissen ültetett virágokat pedig amint elültetik, ellopják. Ez jellemzi az Ady utcai árkádsorok látképét. Az egyik itt dolgozó tulajdonos már több, mint 20 éve bérli az üzlethelyiséget, a takarítás hiányával és még sok mással ő sincs megelégedve.

– Ami szomorúságom, hogy itt sajnos nincs takarítás az árkádsor alatt. A fugák olyan hézagosak, hogy az embereknek a cipőjét leszakítja, tönkreteszi a lábbeli sarkát. Hullik a vakolat, nincs felsöpörve. Az ember, ha elhagyja az üzletét az udvar felé a parkolóhoz olyan sötétség van, hogy az ember fél nehogy elvegyék a pénzt tőle. Amit szeretnénk kérni, hogy rendesen takarítsanak és legyenek kamerák felszerelve - mondta Fekete Ágostonné, a Biopatika tulajdonosa.

A járókelők szerint is elfogadhatatlan a helyzet az árkádok alatt.

– Rendetlen. Valamit csináljanak vele. A város közepén a sétálóutca szép, ez pedig nem éppen mutatós - tette hozzá Pécsi Sándorné. 

Az üzletek munkatársai, tulajdonosai szerint a környéket a mostaninál jobban kellene kivilágítani, és annak is örülnének, ha kamerákat szerelnének fel, mert azok mindenki biztonságát szolgálnák.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.