Online és otthoni foci

A járványügyi helyzetből fakadó korlátozások lassan enyhülőben vannak a sport világában is, ugyanakkor a labdarúgó utánpótlásban sem maradtak magukra a gyerkőcök a tavaszi hónapokban.


Amikor edző és focista is csak "otthonról" készülhetett, Lőrincz Norbert akkor sem esett kétségbe 

A futballtrénerek ugyanis a modern kor kapcsolattartó lehetőségein keresztül szintén próbálkoztak figyelni tanítványaikra. A Coerver Magyarországnál egy speciális felkészítő rendszer alapján igyekeztek az elmúlt hetekben is az utánpótláskorú focisták számára a fejlődést biztosítani – online módon. A nagykanizsai Lőrincz Norbert is ennek részese lehetett - az edzői oldalon. Az ifjú edző útmutató gyakorlatait időnként már kétezren is követték a világhálón. Mondhatnánk, a mai világban már mindenre van megoldás, az elmúlt időszak során pedig mindezt alkalmazhatták is – felnőttek, fiatalok egyaránt.

Aztán ott volt, van még a régi jól bevált módszer, amikor is az ifjak otthon, az udvaron gyakorolhattak kedvükre. Ahogy tette azt például a Sáskák kötelékébe tartozó Dervalics Ádám is, aki 8 éves létére nem felejtette el szüleivel dokumentáltatni is megmozdulásait.


Dervalics Ádám nem csak a fotó kedvéért pózolt, inkább már az edzésekre készült

Amennyiben tehát a klubnál az edzések lehetősége újra adott lesz, a fiúk számára a focilabda biztosan nem lesz idegen.

P.L.