Sokszínű maszkvilág

A drukkerek kedvében járva miért éppen a járványügyi helyzetet ne használták volna ki a labdarúgó klubok, vagy éppen leleményes szurkolói csoportok. Néhány hete egyesületi címerekkel, illetve színekkel kínált arcmaszkok is szerepelnek már bőven a kínálati palettán.


Magyar Antal a Ferencvárosi TC maszkviseletében

Magyar Antal, aki korábban remek serdülő atléta volt, egyben futballozott, edzősködött a Sáskák focistáinál, az utóbbi időben tőle kaphatjuk meg a Délzalai Vízmű SE úszóinak eredményeit, szinte rutinos modellként mutatja be a Ferencvárosi TC „légúti védelmező” szövetét. Nem véletlen, hogy az uralkodó szín Antinál a zöld, alighanem az NB I-es bajnokság idei befejezése alkalmával szívesen venné, ha pólója idejét múlttá válna a Fradi 31. bajnoki címével.


Horváth Péter le sem tagadhatná, hogy az Újpest FC-nek szorít

Néhány kilométerrel arrébb Horváth Péter sem rejtette véka alá klubhovatartozását, a biztonsági őr szigorúságát az Újpest FC kendője takarja, ahogy fogalmazott, ha szájmaszk nincs nála, időnként ez is jó szolgálatot teljesít abban, hogy vigyázzunk egymásra.


Ifjovics Ferenc sapkájával azért jelzi, az FC Nagykanizsa kötelékébe tartozik...

Fotó: Polgár László

Bemutatott ruhakollekciónk harmadik darabja, pontosabban annak viselete volt az igazán rázós szűkebb pátriánkban. Nem titok, a Zalaegerszegi TE FC logójával ellátott maszkról van szó, melyhez Kanizsa egyes vidékein talán még orr és fogvédőd is illett volna „mellékelni”. Maradjunk annyiban, a bemutató személy az FC Nagykanizsa egyik trénere, a kép erejéig vállalta viseletét, a fotók elkészültét követően viszont már vette is le a szájmaszkot…

P.L.