Szabadtéri táncórákat tart a Magic Ritmo

facebook megosztás

Közös bemelegítéssel kezdték az órát a Magic Ritmo táncosai. A csoport koreográfusa a kijárási korlátozás enyhítését követően döntött úgy, hogy a szabályok szigorú betartása mellet ismét megmozgatja a fiatalokat.

– Én is tudom magamról és azokról, akik táncolnak, hogy a szervezetük ebben az időszakban tényleg megéhezik arra, hogy mozogjon. Ehhez pedig nem elég az, hogy futok két kört az utcában. Valljuk be, hogy egy kicsit be is lustultunk és ez jól ki tudja rángatni a négy fal közül a gyerekeket és a felnőtteket is. Mert tizennyolc év felettiek is szoktam hozzám jönni – árulta el Fási Barnabás, a Magic Ritmo koreográfusa. 


A csoporttagok nemcsak új elemeket tanulnak, hanem a korábban elsajátított mozdulatokat is felelevenítik

Kicsik és nagyok immár harmadik hete gyűlnek össze Nagykanizsa különböző pontjain. A fiatalok már nagyon várták, hogy újra együtt táncolhassanak.

– Két hónapig nagyjából nem voltak edzéseink, mert nem lehetett, ezért elszokott a csapat egymástól. Nagyon nehéz volt visszaszokni és az is, hogy ugyanúgy kezeljük a másikat. De a külső hip-hop órákon is tudunk beszélgetni és nagyon jó hangulatban is szokott telni – mondta Tombor Zita.

A csoporttagok nemcsak új elemeket tanulnak, hanem a korábban elsajátított mozdulatokat is felelevenítik.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.