Bemutatták a Zalakarosi Fürdő új vezérigazgatóját

Bemutatták a Zalakarosi Fürdő új vezérigazgatóját. Podlovics Pétert (képünkön balról) nyolc jelentkező közül választotta ki a karosi képviselő-testület. Az előző vezető, Cziráki László 2018. január elsejétől 2020. április 7-ig volt a fürdőüzemeltető társaság élén. A pandémiás helyzet óriási anyagi kiesést jelentett a fürdőnek és eddig a június sem hozta meg a várt strandidőt. A körülmények ellenére Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere optimista az idei szezon hátralévő részével kapcsolatban. 

– Bízunk abban, hogy az időjárási és az egészségügyi helyzet kedvezni fog nekünk és egyre többen jönnek Zalakarosra. Teljesen véletlen egybeesés, hogy vezérigazgató váltás is történt. Bízunk abban, hogy nem csak az „új seprű jól seper” címszóval, hanem egy ambiciózus, a marketinget, a gazdasági életet jól ismerő szakemberrel folytatódik a zalakarosi sikertörténet – mondta el Novák Ferenc, Zalakaros polármestere.

Podlovics Péternek rengeteg terve és elképzelése van a fürdő jövőbeni életével kapcsolatban.

– Három fő területet emelnék ki. Az együttműködést, én ugyan egy határozott embernek gondolom magam, de az együttműködéssel és a megegyezéssel sokkal hatékonyabban tudunk előrébb jutni, ezért ez kiemelt fontosságú. A másik, hogy idegenforgalomból, turizmusból élünk, ezért a vendégeknek kell fókuszban lennünk, őket kell kényeztetnünk, hogy szívesen visszatérjenek hozzánk. A vendégek után a legfontosabb a város, az önkormányzat és ezáltal az itt lakó polgárok, hisz indirekt módon ők is tulajdonosai ennek a cégnek – árulta el Podlovics Péter, a zalakarosi fürdő új igazgatója.

A keddi tájékoztatón az is kiderült, hogy a fürdő teljes körű megnyitásáig még számtalan teendő és munkamegbeszélés vár az intézmény dolgozóira.