Újraindítja a fogyasztásmérők leolvasását az E.ON

facebook megosztás

A koronavírus-járvány miatti korlátozások kormányzati enyhítésével összhangban az energiavállalat megkezdi az áram- és gázfogyasztásmérők személyes leolvasását a megfelelő óvintézkedések mellett. Az E.ON munkatársai azokat az ügyfeleket keresik fel, akiknél az éves óraleolvasás éppen esedékes.  A vállalat a leolvasások során, ahogyan eddig is, fokozottan ügyel ügyfelei, munkatársai és hozzátartozóik egészségének megóvására.

Az E.ON az elmúlt hónapokban mindent elkövetett annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett kormányzati lépésekhez és a biztonságos energiaellátás biztosítása mellett fokozottan ügyelt ügyfelei, partnerei, munkatársai és azok hozzátartozóinak egészségére. Egyik óvintézkedéseként a vállalat március 19-étől ideiglenesen felfüggesztette az áram- és gázfogyasztásmérők személyes leolvasását.

Azok az ügyfelek, akiknél ebben az időszakban esedékes volt az éves elszámolás, az árammérő óraállását a cég digitális csatornáin, azaz az online ügyfélszolgálaton, az E.ON mobilalkalmazásában, telefonon vagy SMS-ben, míg a gázmérő óraállását e-mailen vagy telefonon maguk adhatták meg. Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján az ügyfelek teljes megértéssel, nyitottsággal fogadták az egyszerű és kényelmes digitális megoldásokat, használatukkal is elősegítve a saját és az E.ON munkatársai egészségének megóvását. Ezért a támogatásért az E.ON minden kollégája nevében köszönetét fejezi ki!

A járványveszély enyhülését követő kormányzati intézkedésekkel összhangban az E.ON június 22-től újraindítja a személyes mérőóra leolvasást. Az ügyfelek éves elszámoló számlája az éves személyes leolvasások alapján készül, az ügyfelek és a vállalat közös érdeke, hogy a pontos adat rendelkezésre álljon.

Az éves gáz- vagy árammérő-leolvasásokat azoknál kezdik meg, akiknél a leolvasás éppen aktuális. Az érintett ügyfeleknek nincs teendőjük, a tervezett leolvasás dátumát az energiaszámlájukon ellenőrizhetik.

Önkéntes vagy hatósági karanténban lévő ügyfeleknél az E.ON munkatársai továbbra sem olvassák le az óraállásokat. Ahol nincs kockázata a mérőórák személyes leolvasásának, az E.ON munkatársai minden biztonsági előírást betartva, maszkban, védőkesztyűben, fertőtlenítővel felszerelkezve, a 1,5 méteres védőtávolságot betartva végzik el a feladatot.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.