A döntő volt a csúcsa

2020. júl. 22.

A Kanizsa Tenisz Klub pályáin a nagykanizsai amatőr teniszezők nyílt amatőr páros, valamint a 60+ korosztályos versenyét rendezték, előbbiben nagykanizsai, a hatvan felettieknél zalaegerszegi-nagykanizsai siker született.


Szinte a fél Dunántúlról neveztek már a kanizsai teniszezők sorozatára

Összesen harmincegy mérkőzést vívtak a résztvevők, akik Nagykanizsán kívül Kaposvárról, Marcaliból, Nagyatádról, Oroszlányból, Pécsről, Zalaegerszegről, valamint Zalaszentgrótról nevezetek.

- A pályákat is játékra tökéletesen alkalmassá kellett tenni, így volt tehát feladat a fordulót megelőzően is – mondta el a szervező Baranyás Zoltán. – A segítségnek hála azonban minden megoldódott, így semmi akadálya nem volt annak, hogy tényleg magas színvonalú mérkőzések kövessék egymást. Nyugodt szívvel állíthatom, a döntő, melyet a rutinos Halász Dávid-Vukics Balázs nagykanizsai páros vívott a nagyon jól teniszező Tóth Benett-Csalló András nagykanizsai-zalaegerszegi duó ellen, pedig egyenesen ob-s szintet hozott.

Végül a Halász-Vukics kettős nyert, a vigaszágon pedig Nagy Csaba és Kelemen Tamás győzött. A 60+ nyílt versenyen a Hajdú Győző-Csalló János zalaegerszegi-nagykanizsai páros lett a legjobb, megelőzve Horváth Zoltánt és Baranyás Zoltánt. Végeredmény: 1. Halász Dávid-Vukics Balázs (Energia Szabadidősport Klub), 2. Tóth Benett-Csalló András (Energia-Zalaegerszeg), 3. Walter Péter-Nagy Béla (Energia-Marcali) és Magyar Attila-Theisz József (Pécs). 60+ korosztály: 1. Hajdú Győző-Csalló János (Zalaegerszeg-Kanizsa TC), 2. Horváth Zoltán-Baranyás Zoltán (Röpte TC-Kanizsa TC), 3. dr. Schein István-Szabados István (Zalaegerszeg).

P.L.