A Swans-tábor második turnusának résztvevői is rengeteg élménnyel gazdagodtak

facebook megosztás

Még a kukoricamorzsolást is kipróbálhatták a Swans-tábor résztvevői. A gyerekek fő programja természetesen a tánc, de ma az újudvari VadUdvar gazdasági bemutatóján is részt vehettek a múzeum udvarán. 

Különböző feladatokon keresztül ismerkedtek meg a gyerkőcök a vidéki élet szépségeivel az idei tánctábor második turnusában. Ma délelőtt 42 szorgos kéz morzsolta a kukoricát.

– A tánctáborainkban nem feltétel, hogy tudjanak táncolni a gyerekek, hiszen van olyan, aki éppen itt kap kedvet ahhoz, hogy ezt a fajta táncstílust szeretné a továbbiakban tanulni. A táborban a fő motívum természetesen a tánc, de mellette megpróbáljuk színes programokkal is szórakoztatni a gyerekeket – mondta Pulai Lászlóné, a Swans Balett- és Tánciskola vezetője.

A táborozók a tánc gyakorlása mellett új barátokra is szert tehetnek a programon.

– Azért jöttem a táborba, mert nagyon szeretek táncolni és nagyon jók a programok és sok barátot szerzek – tette hozzá Szentgyörgyvölgyi Száva.

Többen már évek óta visszatérő látogatói a nyári napközis tábornak.

– Sokat táncolunk és vannak plédek, amikből bunkit lehet építeni, és van két gyerek, akikkel szoktunk is építeni  – folytatta Kutfej Borbála.

A szervezők - a nagy érdeklődés miatt - idén egy kézműves tábort is meghirdettek.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.